NAGRADNO: Zmaj v Postojnski jami!

2. 12. 2016

Otroci, ki z veseljem prepevate - slikanico z notami, ki vključuje tudi zgoščenko, preprosto morate imeti. Bansi poklanja dva izvoda. 

Slikanica z naslovom Zmaj v Postojnski jami je pravkar izšla, kot rečeno, pa je posebna v tem, ker vsebuje note za številne pesmi. Z njihovo pomočjo lahko odpojete pravi muzikal za otroški zbor, zraven pa so tudi note za pevca (raperja) po slovenski ljudski pripovedki. Če to ni zanimivo, kajne?

Naslovnica zelo posebne slikanice, po kateri lahko ustvarite pravi muzikal in ga izvedete kot sprehod po Postojnski jami. Naslovnica zelo posebne slikanice, po kateri lahko ustvarite pravi muzikal in ga izvedete kot sprehod po Postojnski jami.

Poleg pevca – raperja, sta otroškemu zboru, dodala še nekaj solistov (med njimi so Uroš Smolej, Cole Moretti, Tristan Bevc) ter instrumentaliste Simfoničnega orkestra in Big Banda RTV Slovenija.

“Jaz nisem kapnik, ampak zmaj! Med kapniki sem skrit, ne vejo, če sem živ, al’ sem mit! ” rapa Zmaj, ki ga je na zgoščenki upodobil priljubljeni Boštjan Gorenc – Pižama.

Opis drugega prizora. Opis drugega prizora.

V zadnjem letu je teklo zahtevno glasbeno snemanje in postprodukcija (glasbena producentka Janja Velkavrh) ter priprava knjižne in glasbene izdaje Založbe kakovostnih programov ZKP RTV Slovenija (urednica izdaje Mojca Menart, oblikovalec Žiga Culiberg, redaktor Klemen Mihačič). Odlične duhovite ilustracije so delo Marjana Mančka.

V slikanici boste našli notne zapise za kar 15 pesmi in zaključno pesem. V slikanici boste našli notne zapise za kar 15 pesmi in zaključno pesem.

Pravno obvestilo:

Udeleženec s sodelovanjem v nagradni igri soglaša, da organizator zbira, hrani in obdeluje zbrane osebne podatke za namene, za katere so bili pridobljeni. Udeleženec v nagradni igri oz. njegov skrbnik ali zakoniti zastopnik lahko od organizatorja kadar koli zahteva pregled, dopolnitev, popravo ali izbris svojih osebnih podatkov oziroma trajno ali začasno prenehanje obdelave svojih osebnih podatkov, skladno z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1). Sodelujoči to stori na elektronski naslov bansi@rtvslo.si ali pisno na naslov organizatorja. Najpozneje v roku 15 dni po prejemu takšnega sporočila bo organizator preprečil uporabo osebnih podatkov udeleženca, o čemer ga bo v nadaljnjih 5 dneh z elektronskim sporočilom ali po pošti tudi obvestil. Organizator se zavezuje, da bo s posredovanimi podatki upravljal v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 in nasl.; ZVOP-1), prav tako pa podatkov ne bo posredoval neupravičeni tretji osebi ali jih kakor koli drugače zlorabljal.

Slikanici je priložena tudi zgoščenka. Slikanici je priložena tudi zgoščenka.

Tanja Mojzer
Foto: Slikanica