Kje snemate?

25. 10. 2016

Pri vulkanu, v rudniku, med čebelami in celo med psički v zavetišču smo že bili z našo snemalno ekipo.

Eva se sprašuje, kje snemamo oddajo Bansi. Eva, moja oddaja Otroški kanal je na sporedu vsako jutro, med pol sedmo in sedmo uro, na TV SLO2. Kadar snemamo v studiu, nas lahko najdeš v stavbi RTV Slovenija v Ljubljani.

Snemali smo že v živalskem vrtu, tukaj me lahko vidiš ravno pri žirafah.Snemali smo že v živalskem vrtu, tukaj me lahko vidiš ravno pri žirafah. Pa na Ptujskem gradu, kjer smo se ustavili celo v slavnostni viteški dvorani.Pa na Ptujskem gradu, kjer smo se ustavili celo v slavnostni viteški dvorani.

V zapiranje med štiri studijske stene privolim samo takrat, ko vem, da vam bom lahko pokazal nekaj, česar prej še niste videli in izvedeli.

V mojem studiu so me tako že obiskali harmonikar, Zmajček in celo čarovnik - res je bilo zabavno!V mojem studiu so me tako že obiskali harmonikar, Zmajček in celo čarovnik - res je bilo zabavno!

Eva, če bi si želela, da tvojo šolo ali pa morda vrtec tudi obiščemo, piši na moj elektronski naslov bansi@rtvslo.si. Pred tem pa prisluhni še zgodbi o mojem nenavadnem popotovanju.

Bansi

Foto: MMC RTV SLO
E. V.