Kdo prejme pobarvanke?

7. 10. 2016

Čas je, da razkrijemo imena nagrjencev, ki prejmejo pobarvanko z naslovom Raziskujmo in pobarvajmo slike v Narodni galeriji. 

Nagradno igro in predstavitev dvojezične pobarvanke si lahko ogledate v tem prispevku. 

Živjo Bansi, 

Jaz zelo rada rišem in slikam. Pošiljam ti risbo konja, ki sem ga narisala s kredo. Letos sem bila v narodni galeriji in zelo mi je bilo všeč. Ta pobarvanka mi je zelo všeč, ker je drugačna od ostalih pobarvank, pa še slike vsebuje, ki sem jih videla v galeriji.

Pozdrav, Viktorija.

Konj, ki ga je narisala Viktorija. Konj, ki ga je narisala Viktorija.

Pozdravljen, Bansi, kako si kaj?

Rada bi dobila nagrado, pobarvanko s slikami iz Narodne galerije. Ko sem bila majhna, sem veliko barvala. Potem nekaj let nisem veliko barvala, samo kar je bilo nujno, haha. Sedaj sem stara 11 let in zadnje leto spet dosti barvam, najraje mandale in pobarvanke za odrasle. Zato bi rada prejela to umetniško pobarvanko, ki jo podarjaš. Nesla jo bom tudi v šolo in pokazala sošolcem pri likovni umetnosti. Rada tudi delam pobarvanke moji sestri Meti, ki je stara 4 leta. Eno jesensko ti prilagam. :-) Če boš imel premalo sodelujočih v nagradni igri, ti povem, da si pobarvanko želi tudi moja sestra Žana, ki je stara 9 let. :-)

Lep pozdrav, Nina

Tako je Nina narisala svojo pobarvanko. Tako je Nina narisala svojo pobarvanko.

Tanja Mojzer
Foto: Sodelujoči v nagradni igri.