Angleška šola 3. del

26. 9. 2016

Ponedeljek je spet tu in že je čas za novo epizodo iz serije animiranih risank More Fun with Flupe, kjer se znova srečamo s prikupnim Paulom Wardom, ki je vedno pripravljen priskočiti na pomoč simpatičnemu junaku Flupu in iznajdljivi Granny Fix.

Ta dva namreč živita v Paulovi magični Knjigi Rim (Book of Rhymes), kjer pogosto zaideta v težave. S skokom v knjigo jim pogumni Paul vselej pomaga poiskati rešitev!

Tokrat jih čaka nov izziv, in sicer naši prijatelji morajo poiskati izgubljeno Mrs. Spider. Ta namreč vsako jutro pri zajtrku v igri prestraši Little Miss Mabel. Zdaj, ko je Mrs. Spider izginila, se je Miss Mabel zelo razžalostila in tudi igra s Paulom je ne razvedri. Paul, Flupe in Granny Fix se zato odpravijo iskat izgubljeno Mrs. Spider. Na poti pridejo do tekmovanja v teku, kjer se pomerijo polž, krastača in hrošč. Dirki se uspešno priključi še kuščar, na cilju pa se našim prijateljem pridruži tudi čebela.
Čebela pozna pot do Mrs. Spider, zato ji naši junaki sledijo kar v avtomobilu Granny Fix. Ko prispejo do hiše Mrs. Spider, ugotovijo, da ima ta težavo s pokvarjenim hladilnikom. Granny Fix hitro reši izziv, popravi hladilnik in ohladi sorbet, ki se je že skoraj stopil. Zdaj lahko naši junaki skupaj z Mrs. Spider končno pogostijo Little Miss Mabel.

T. M.
Foto: Helen Doron English

SLONTASTIČEN POZOR!