O najljubših risankah

16. 7. 2016

Poznaš risanke Palček David, Bojan, Profesor Baltazar in Medvedek Uhec?

To so starejše risanke, ampak so Natašine najljubše in zanima jo, kdaj bodo spet na sporedu tako kot  Krtek in Palček Smuk, ki sta jo to poletje že razveselila s pozdravi iz televizijskega ekrana.

Krtka si lahko ogledaš vsako nedeljo, malo po sedmi uri zjutraj, v Živ Žavu, ko je s tabo v polurnih epizodah!Krtka si lahko ogledaš vsako nedeljo, malo po sedmi uri zjutraj, v Živ Žavu, ko je s tabo v polurnih epizodah!

Vprašaj svoje starše, če poznajo Palčka Smuka. Tudi ta te čaka v Živ Žavu.Vprašaj svoje starše, če poznajo Palčka Smuka. Tudi ta te čaka v Živ Žavu.

Nataša, povprašal sem sodelavce iz uredništva Otroškega programa, in drugih risank, po katerih si spraševala, žal nekaj čaša še ne bo na sporedu. Televizijci pa so mi rekli, da se bodo potrudili, da jih še kdaj uvrstijo v program. Še nekaj otrok je spraševalo po njih ... Ne pozabi pa pokukati, kateri junaki nastopajo v svojih risankah to poletje.

Lepo te pozdravljam,
Bansi

Foto: RTV SLO
E. V.

SLONTASTIČEN POZOR!

Že tretjo sezono je tukaj tečaj angleščine samo na Bansijevi spletni strani. Vse do 4. decembra 2017. Vsak ponedeljek nov del. Čas za ogled posameznega dela je natanko en teden. 
5. del (do 23.10. do 7.00 zjutraj)