Bansi: Poletje je tu!

21. 6. 2016

Danes je prvi poletni dan. Seveda ga je tudi Bansi neizmerno vesel. Tako kot že vse preostale letne čase pa je tudi poletje predstavil v vrtcu Urša, enota Čebelica, v Domžalah. 

Poglejte, kakšno čudovito lepljenko z motivom Bansija so pripravili otroci in vzgojiteljice!Poglejte, kakšno čudovito lepljenko z motivom Bansija so pripravili otroci in vzgojiteljice!

Zelo lepo je bilo sodelovati z vrtcem Urša, enota Čebelica, v Domžalah. Neskončno sem vesel, da sem lahko otroke obiskal kar štirikrat. Vedno po mojem obisku so mi otroci pokazali tudi različne igre in delavnice, ki so bile povezane z letnim časom, ki sem ga predstavil. 

Bansi

Bansi: "Največja značilnost poletja so seveda višje temperature. In pa počitnice! Dolge počitnice, ko se odpravimo na morje in številne izlete. Pa češnje dozorijo, jagode in višnje. To so prvi poletni sadeži."Bansi: "Največja značilnost poletja so seveda višje temperature. In pa počitnice! Dolge počitnice, ko se odpravimo na morje in številne izlete. Pa češnje dozorijo, jagode in višnje. To so prvi poletni sadeži."

"Tako lepo ste me presenetili, ko ste mi po pošti poslali pomladni nakit. Zelo velik trak okrog glave, pa zapestnico in verižico. Zdaj, ob poletju in hkrati koncu naših obiskov, pa ste mi naredili še tako imenitno lepljenko. Moj portret! Res, hvala!""Tako lepo ste me presenetili, ko ste mi po pošti poslali pomladni nakit. Zelo velik trak okrog glave, pa zapestnico in verižico. Zdaj, ob poletju in hkrati koncu naših obiskov, pa ste mi naredili še tako imenitno lepljenko. Moj portret! Res, hvala!"

Bansi, kakšno sadje pa je tebi najbolj všeč?Bansi, kakšno sadje pa je tebi najbolj všeč?

"A da ne hodite poleti v vrtec? Kako pa to?" je bil začuden Bansi. No, ja, saj Bansi zelo dobro ve, da so tudi za otroke v vrtcu počitnice, ne samo za tiste v šoli."A da ne hodite poleti v vrtec? Kako pa to?" je bil začuden Bansi. No, ja, saj Bansi zelo dobro ve, da so tudi za otroke v vrtcu počitnice, ne samo za tiste v šoli.

"Tudi živali je poleti vse polno! Če smo rekli, da pozimi spijo v svojih brlogih, pa poleti pridejo na plan in se nastavljajo sončku!""Tudi živali je poleti vse polno! Če smo rekli, da pozimi spijo v svojih brlogih, pa poleti pridejo na plan in se nastavljajo sončku!"

Bansi: "Če je sonce poleti premočno, se mu moramo umakniti in predvsem namazati se s kremo z zaščitnim faktorjem."Bansi: "Če je sonce poleti premočno, se mu moramo umakniti in predvsem namazati se s kremo z zaščitnim faktorjem."

 Še skupinska fotografija z dvema Bansijema - pravim in lepljenko! Še skupinska fotografija z dvema Bansijema - pravim in lepljenko!

 Besedilo in fotografije: Tanja Mojzer