Po sanje v Šmartno!

27. 8. 2015

V kraju Šmartno je v teh dneh izjemno pravljično. Vse od danes pa do sobote, 29. avgusta, namreč poteka mnogo pravljičnih dogodkov. 

Šmartno pa je le ena izmed lokacij, kjer se v teh dneh izjemno veliko dogaja. Namreč v okviru festivala Sanje, ki ga vsako leto prireja založba Sanje na več lokacijah potekajo izjemno pestri, izobraževalni, kulturni in nasploh zabavni ter zanimivi dogodki za vso družino. Šola bo zdaj zdaj tu in prav je, da se še malce sprostite in naužijete počitnic na zanimiv način. 

Veliko otroških prireditev bo v Šmartno, pravljični vasi, ki je zasijala 26. avgusta 2015. Dogodki potekajo na osrednjem trgu v Šmartnem in so vsi brezplačni. 

V okviru festivala Sanje pa potekajo tudi dogodki, ki so primerni za starše oziroma starejše in jih lahko obiščete v bolj večernih urah. Gre za literarne večere, branja,pa tudi potepanja po Medani. 

Vse podrobne informacije si lahko ogledate na spletni strani festivala. 

 T. M.
Foto: Festival Sanje

SLONTASTIČEN POZOR!

Že tretjo sezono je tukaj tečaj angleščine samo na Bansijevi spletni strani. Vse do 4. decembra 2017. Vsak ponedeljek nov del. Čas za ogled posameznega dela je natanko en teden. 
9. del (do 20.11. do 7.00 zjutraj)