
Peka prave tradicionalne belokranjske pogače
Bansi je skupaj z otroki na delavnici spekel pravo tradicionalno belokranjsko pogačo. To ni kar tako, veste, belokranjska pogača je namreč zaščitena z oznako tradicionalnega ugleda in ima tudi certifikat potrjen v Bruslju, kot hrana z zaščiteno označbo porekla. To pomeni, da se jo lahko samo po tem določenem receptu pripravi in ponudi gostom. In seveda, kot smo že dejali, pečena in še topla, se trga samo z rokami.
Snemanje: Maja Ikanović in Dunja Danial, montaža videa: Maja Ikanović, novinarka: Tanja Mojzer, animacija; Zvone Hribar
Snemanje: Maja Ikanović in Dunja Danial, montaža videa: Maja Ikanović, novinarka: Tanja Mojzer, animacija; Zvone Hribar
Podrobnosti o vsebini
Datum:
27.7.2018Trajanje:
05:45 minKanal:
MMCTVOddaja:
BansiSLONTASTIČEN POZOR!

Nekaj zelo koristnih informacij, kako se vesti na spletu, predvsem na družabnih straneh.
Piši Bansiju
